Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:28

رُزت بادامی

رُزت بادامی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 185 گرم

 

پودر شكر 75 گرم

 

پودر بادام 60 گرم

 

آرد  170 گرم

 

بادام پرك به میزان لازم

 

شكلات آبكرده به میزان لازم

 

پودر پسته یا ترافل برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مریم امیری

 

كره و پودر شكر را، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پودر بادام و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را به مخلوط كره بیفزائید.

سپس مایه‌ فراهم كرده را در كیسه‌ شیرینی‌پزی، دارای ماسوره‌ كنگره‌دار بریزید و رزت‌هائی از آن در قالب‌های كوچك مافین بریزید. حال روی هر رزت پرك بادام بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180درجه‌ سانتیگراد بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، رویش را با شكلات، پودر پسته و یا ترافل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیطرز تهیه شیرینیپخت شیرینیرُزت بادامی تعداد بازديد: 1318 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است