Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:15

شیرینی برشی عسل و آجیل

شیرینی برشی عسل و آجیل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره خرد كرده 40 گرم

 

آب  60 میلی‌لیتر(یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر ریز 110 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد برشته 35 گرم

 

تخمه كدو 1 قاشق سوپخوری

 

تخمه آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری

 

فندق برشته و خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

قالب مستطیل 8×25 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. به گونه‌ای كه كاغذ از اطراف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه كره، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عسل را به مایه اضافه كنید. حالا باقیمانده مواد را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.

اكنون با چاقوی تیز خطوط برش را روی شیرینی بیندازید و پس از خنك شدن، كاملاً برش‌ها را از هم جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی برشیطرز تهیه شیرینیشیرینی عسلشیرینی آجیل تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است