Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:10

کوکی تارت زردآلو

کوکی تارت زردآلو

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 170 گرم

 

شیر عسلی 50 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 250 گرم

 

مارمالاد زردآلو 200 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

شیر  یک چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مایع  یک چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

کره، شیر عسلی و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

سپس قدری از خمیر را کنار بگذارید و از خمیر باقیمانده ، هربار به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و به شکل توپ درآورید. حالا قدری مارمالاد روی هر یک بگذارید و با خمیر باقیمانده، رویشان را بیارائید.

اکنون مواد رویه را با قلم‌مو روی خمیر بمالید و با فاصله در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.

یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: کوکی تارت زردآلوشیرینی زردآلوبیسکویت زردآلوشیرینی با مارمالاد زردآلوزردآلو تعداد بازديد: 350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است