Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:49

بیسکُتی گردو و گلسه‌چری

بیسکُتی گردو و گلسه‌چری

shooroshirin6

0 0

متوسط

32 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 125 گرم

 

شکر 100 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 340 گرم

 

بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

سفیده تخم مرغ همزده 1 عدد

 

مواد لازم میانی:

 

کرن بری دو سوم پیمانه

 

گلسه چری 50 گرم

 

گردوی خرد کرده 50 گرم

 

دارچین1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 

کره آبکرده 2 قاشق چایخوری

 

شکر 150 گرم

 

اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط نمائید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید و رویش سفیده تخم‌مرغ بمالید. اکنون مواد میانی را روی خمیر بریزید و آن را از درازا رول کنید.

خمیر را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و آن را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش دهید و در سینی بچینید. اینک بیسکتی را دوباره در فر قرار دهید و 10-15 دقیقه دیگر بپزید. همینکه بیسکتی خنک شد، آن را با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم میانی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد ریز خرد شود.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت کند همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

برچسب ها: شیرینی گردوییبیسکُتی گردو و گلسه‌چریبیسکتی گلسه چریبیسکتی گردوییبیسکتی تعداد بازديد: 1529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است