Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:50

شیرینی جو پرك و عسل

شیرینی جو پرك و عسل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

جو پرك 90 گرم

 

كشمش 160 گرم

 

آرد 80 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر  110 گرم

 

پودر نارگیل  45 گرم

 

كره  150 گرم

 

عسل  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

جو پرك را نیمكوب كنید و با كشمش، آرد، بیكینگ‌پودر، شكر و پودر نارگیل، مخلوط سازید. سپس كره را آب كنید و همراه با عسل، به مواد بالا بیفزائید و خوب هم بزنید تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند. حالا مواد را در قالب چرب‌كرده به ابعاد 19×29 سانتیمتر بریزید و سطح آن را صاف كنید.

اكنون قالب را در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت از فر بیرون آورید. كمی كه خنك شد، آن را برش بزنید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی جوآموزش شیرینی پزیشیرینی عسلآشپزباشیشیرینی جو پرك و عسلشیرینی جو پرک تعداد بازديد: 1209 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است