Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:04

ووپی پای لیموئی

ووپی پای لیموئی

shooroshirin6

2 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

كره نرم  115 گرم

 

شكر ریز 120 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده از یك لیمو

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد درشت

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

مواد لازم برای تهیه كرم لیمو:

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 50 گرم

 

آرد ذرت 4 قاشق چایخوری

 

كره 15 گرم

 

خامه فرم گرفته 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. آن‌گاه كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر و مواد خشك را به طور یك در میان درون این مایه بریزید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و از آن دایره‌هائی با فاصله از یكدیگر روی كاغذ روغنی درون سینی بگذارید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید. همینكه شیرینی‌ها كاملاً خنك شدند، هر دو عدد را با كرم لیمو به هم بچسبانید و با آیسینگ بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم لیمو: همه مواد را به جز كره و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.

پیوسته آن را هم بزنید تا كرم غلیظی به دست آید. آن‌گاه كره را بیفزائید و روی كرم را بپوشانید و كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیه آیسینگ؛ 1 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس بتدریج 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و در آخر قدری وانیلین اضافه كنید.

 

برچسب ها: لیموشیرینی لیموییووپی پای لیموئیووپی پای لیموآموزش ووپی پای تعداد بازديد: 356 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است