Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:27

کوکی گردویی لاهیجان

کوکی گردویی لاهیجان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 100 کوکی

روغن صاف 75 گرم

روغن جامد 75 گرم

پودر شکر 225 گرم

روغن مایع 50 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

وانیلین یک‌هشتم قاشق چایخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد 425 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری

گردو(خرد‌کرده) 175 گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

روغن صاف، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.

آن‌گاه روغن مایع را افزوده و سه دقیقه دیگر، هم بزنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، یک دقیقه آن را هم بزنید.

سپس وانیلین و شیر را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.

اکنون مخلوط الک‌کرده آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را افزوده و بعد گردو را اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

اینک هر بار قدری از این خمیر را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه سینی را در فر قرار دهید و کوکی‌ها را به مدت تقریبی 20-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

کوکی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. 

برچسب ها: کوکیکوکی گردوییآشپزباشیطرز تهیه کوکیکوکی لاهیجانشور و شیرینکوکی گردویی لاهیجاندستور تهیه کوکی گردویی لاهیجانروش تهیه کوکی گردویی لاهیجان تعداد بازديد: 96 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است