Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:35

کوکی فندق و قهوه

کوکی فندق و قهوه

shooroshirin6

0 0

آسان

36 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 250 گرم

 

شکر دانه ریز 300 گرم

 

تخم مرغ  1 عدد

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

پودر قهوه اسپرسو 4 قاشق چایخوری

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

فندق آسیاب کرده 110 گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

 

خامه صبحانه 250 گرم

 

شکلات سیاه یا شیری خرد کرده 350 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

کره، شکر، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه قهوه، وانیلین آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و فندق را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطرشش و نیم سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی

10 دقیقه بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد را با کرم گاناش به هم بچسبانید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: کوکیکوکی فندق و قهوهکوکی قهوه و فندقبیسکویت قهوهبیسکویت فندق تعداد بازديد: 2130 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است