Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:35

شیرینی برشی كره بادام‌زمينی و مارمالاد

شیرینی برشی كره بادام‌زمينی و مارمالاد

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی نرم 200 گرم

 

شكر 300 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

كره‌ی بادام زمینی 2 پیمانه

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 450 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مارمالاد توت‌فرنگی یا آلبالو 1 پیمانه

 

بادام زمینی خرد كرده 1 پیمانه (120گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 25 × 35 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید.

سپس كره‌ی بادام‌زمینی و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را به مایه بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

اكنون دوسوم از مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید، صاف كنید و مارمالاد را رویش بریزید. اینك باقیمانده‌ی خمیر را به شكل خرده نان درآورید (با نوك انگشتان) و با بادام‌زمینی مخلوط كنید.

سپس این مخلوط را روی مارمالاد درون قالب بپاشید. آن‌گاه قالب را در فر قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید.

حالا قالب را از فر درآورید و بگذارید شیرینی اندكی خنك شود.

بعد آن را به اندازه‌های 5×5 سانتیمتر ببرید و از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. آن‌گاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی مارمالادیکیک و شیرینیانواع شیرینیآموزش قنادیشیرینی برشی كره بادام زمينی و مارمالادآموزش شیرینی برشیشیرینی برشی کره بادام زمینیشیرینی برشی مارمالادی تعداد بازديد: 1004 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است