Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:22

شیرینی پنجره‌ای

شیرینی پنجره‌ای

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نشاسته  گل 120 گرم

 

شیر  250 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ  3 عدد

 

پودر هل یا وانیلین  به میزان لازم

 

آرد 150 گرم

 

روغن مایع سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

نشاسته را همراه با شیر در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مایه را هم بزنید.

سپس هل یا وانیلین را درون مایه بریزید و آرد را كم‌كم اضافه كنید و با مفتول دستی خوب هم بزنید.

حالا مایه فراهم كرده را صاف كنید، رویش را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اكنون روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را در روغن داغ كنید، در مایه فرو ببرید و دوباره در روغن بگذارید.

 قالب را تكان دهید تا شیرینی از آن جدا شود. به همین ترتیب شیرینی پنجره‌ای را تهیه كنید و رویش مخلوط پودر قند و هل بپاشید.

یادآوری: چنانچه مایه از قالب جدا نشد، به این معنی است كه قالب بیش از حدداغ بوده است.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيشیرینی پنجره‌ای تعداد بازديد: 1123 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است