Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:17

شیرینی گلهای بهاری

شیرینی گلهای بهاری

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 120 گرم

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

پوست لیمورنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر ریز50 گرم

 

آرد 150 گرم

 

آرد برنج 25 گرم

 

پودر نارگیل  20 گرم

 

مارمالاد پرتقال به میزان لازم

 

مارمالاد كیوی به میزان لازم

 

مارمالاد توت‌فرنگی به میزان لازم

 

ترافل‌های رنگی به میزان لازم

آشپزباشی – مریم امیری

 

كره، وانیلین، پوست لیمو و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف، یكدست و كمرنگ شود. آن‌گاه آرد، آرد برنج و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.

حالا خمیر را، قدری ورز دهید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر گل به قطر 5 سانتیمتر، گل‌هائی از خمیر ببرید و در قالب‌های كوچك و چربكرده‌ مافین بگذارید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید. اینك صبر كنید شیرینی‌ها داخل قالب خنك شوند. بعد داخلشان را با مارمالاد پر كنید و با ترافل بیارائید.

اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیشیرینی گلطرز تهیه شیرینی تعداد بازديد: 1531 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است