Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:14

سوهان عسلی به شکل قلب

سوهان عسلی به شکل قلب

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 شکر 125 گرم

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

عسل 60 گرم (یک چهارم پیمانه)

 

روغن مایع 60 گرم (یک چهارم پیمانه)

 

زعفران حلکرده غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

بادام پرک 125 گرم

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

شکر، گلاب، عسل و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا شکر کاراملی رنگ شود. آن‌گاه زعفران و بادام را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید.

اکنون مایه سوهان را پشت قالب چربکرده به شکل قلب و به اندازه 22 سانتیمتر، که با فویل پوشانده‌اید، بریزید و با خلال پسته بیارائید.

سوهان عسلی را پس از خنک شدن کامل، از فویل جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

 

برچسب ها: سوهان عسلیعسلسوهان عسلی به شکل قلبروش تهیه سوهان عسلیآموزش سوهان عسلی تعداد بازديد: 1284 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است