Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:59

شیـرینی برشی با هلـو | طرز تهیه شیرینی

شیـرینی برشی با هلـو  | طرز تهیه شیرینی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای شیـرینی برشی با هلـو

 

آرد ساده  150 گرم

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل 60 گرم

جوی پرك  50 گرم

شكر قهوهای 95 گرم

كرهی ذوب شده  160 كرم

وانیل یك چهارم قاشق چایخوری

هلوی پوست گرفته و ورقه كرده  800 گرم

عسل 2 قاشق سوپخوری

كشمش پلوئی 60 گرم

پودر دارچین یك چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر و خامه برای تزئین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه شیرینی برشی با هلو:

فر (تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، یا شمارهی 4 اجاق گرم كنید. یك قالب 30× 20 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به طوری كه از هر طرف حدود 5 سانتیمتر بلندتر از لبهی قالب باشد. در ظرف مناسبی آرد و بیكینگپودر را الك كنید. سپس پودر نارگیل، جوی پرك، شكر، كره، وانیل و اسانس (عطرمایه) را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا یك سوم این مخلوط را كنار بگذارید. بعد باقیماندهی مخلوط را در قالب بریزید و سطح آن را صاف و فشرده كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید و در قالب نگهدارید تا سرد شود. اكنون هلو، عسل و كشمش را در ظرفی بریزید و مخلوط سازید و روی خمیر پخته و سرد شده بریزید. آنگاه پودر دارچین را به یك سوم باقیماندهی مواد قبلی بیفزائید و روی مخلوط هلو بریزید. سپس قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر (تاون) بگذارید تا طلائی رنگ شود. بعد از خنك شدن، روی آن پودر شكر بپاشید و با خامه سرو نمائید.

برچسب ها: شیرینی هلوشیرینی برشیطرز تهیه شیرینیطرز تهیه شیرینی برشی با هلو تعداد بازديد: 758 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است