Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 12:13

بیسكویت میوه‌های گرمسیری

بیسكویت میوه‌های گرمسیری

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 180 گرم

 

پودر شكر نرم 100 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كرم تارتار یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

آناناس شكری خرد كرده 200 گرم

 

پاپایا شكری خرد كرده 200 گرم

 

پودر نارگیل 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را كه با كاغذ روغنی بپوشانید. كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر شكر را كم‌كم به آن بیفزائید.

آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ و وانیل را اضافه كنید و حالا آرد، نمك، بیكینگ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و به طور یك در میان همراه با شیر به مایه بیفزائید. حالا آناناس، پاپایا و 100 گرم از پودر نارگیل را به مایه اضافه كنید.

سپس خمیر به دست آمده را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون هر بار به اندازه‌ 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در‌آورید و در باقیمانده‌ پودر نارگیل بغلتانید.

توپ‌های فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. اینك بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا خنك شود.

یاد‌آوری1: این بیسكویت را می‌توانید در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 1 هفته نگه‌داری كنید.

یادآوری2: چنانچه میوه‌ گرمسیری پاپایا در دسترس نبود به جای آن از میوه‌های شكری شده‌ دیگر بهره بگیرید.

یادآوری3: چنانچه اسانس وانیل در دسترس نبود به جای آن از یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده كنید.

یادآوری4: چنانچه بیكینگ‌سودا در دسترس نبود به جای آن از بیكینگ‌پودر به همان مقدار استفاده كنید.

 

برچسب ها: مواد لازم بيسكويتبيسكويتآموزش بيسكويتبیسكویت میوه‌های گرمسیریروش تهيه بيسكويت ميوهبیسكویت میوه گرمسیری تعداد بازديد: 1482 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است