Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 11:18

شیرینی حاجی بادام

شیرینی حاجی بادام

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر بادام سفید 300 گرم

 

پودر شکر 550 گرم

 

آرد نخودچی 150 گرم

 

آرد سفید 35 گرم

 

جوز‌هندی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ 3-4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

مواد خشک را در ظرف مناسبی بریزید و زرده تخم‌مرغ را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود. حالا خمیر را رول کنید و به اندازه فندق برش بزنید و با فاصله روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. 

یادآوری: خمیر این شیرینی می‌باید سفت باشد. بنابراین زرده تخم‌مرغ را کم‌کم به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی حاجی باداممواد لازم حاج بادامروش تهیه حاج بادامحاج بادام تعداد بازديد: 2419 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است