Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:09

دلاپر خرما

دلاپر خرما

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 18 عدد

كره 50 گرم

آب 200 میلی‌لیتر

آرد 125 گرم

تخم‌مرغ درشت 3 عدد

بیكینگ‌پودر یك‌هشتم قاشق چایخوری

وانیل یك هشتم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

شكر و دارچین به میزان لازم

شكلات ذوب‌كرده به میزان لازم

مواد لازم میانی

خرمای بدون هسته‌ی دشتسانی 100 گرم

پودر گردو 50 گرم

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل 20 گرم

كره 15 گرم

آشپزباشی - سهیلا جباری

در ظرف مناسبی، كره و آب را مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا كره حل شود.

آن‌گاه آرد را یكدفعه اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا خمیر از ظرف جدا شود.

خمیر به دست آمده را كنار بگذارید تا كاملا خنك شود.

سپس تخم مرغ‌ها را به‌تدریج به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

اكنون هر بار با دست مرطوب یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و مقداری از مواد میانی در مركز خمیر قرار دهید و آن را جمع كنید.

خمیرهای آماده را در روغن داغ، سرخ كنید و در صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بعد دلاپرها را در مخلوط شكر و دارچین بغلتانید و روی آن را با شكلات ذوب‌كرده تزئین كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه ظرف حاوی مواد را روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا به شكل خمیر درآید و پس از خنك شدن، مصرف نمائید.

برچسب ها: میان وعدهشیرینیدلاپر خرمامواد لازم دلاپر خرماروش تهیه دلاپر خرمادستور تهیه دلاپر خرمامواد میانی دلاپر تعداد بازديد: 333 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دلاپر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است