Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:43

کلوچۀ ایتالیایی

کلوچۀ ایتالیایی

shooroshirin

0 1

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای حدود 20 عدد  

آرد ۳۵۰ گرم

نمک    یک پینچ 

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

شکر   ۸۰ گرم

تخم مرغ   یک عدد درشت

اسانس وانیل  یک و یک دوم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده  یک و یک دوم قاشق چایخوری

شیر( به دمای محیط رسیده)  ۶۰ میلی لیتر(یک چهارم پیمانه)

روغن مایع  50 میلی لیتر

آشپزباشی - آرزو مقدم

آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید.

آن گاه شکر ، تخم مرغ ، وانیل و پوست پرتقال را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.

سپس شیر و روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک  را کم کم افزوده و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد به شکل خمیر درآید.(این خمیر اندکی چسبنده است).

اکنون روی خمیر فراهم کرده را با دستمال تمیزی بپوشانده  و ۳0 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

اینک فر را با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن گاه هر بار به اندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و به شکل بیضی درآورید و در شکر رنگی یا شکر سفید بغلتانید.

سپس آنها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بچینید و کلوچه ها را به مدت تقریبی 15دقیقه در فر بپزید.

همینکه کلوچه ها خنک شدند،آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدمشیرین پزی خانگیکلوچه ایتالیاییروش تهیه کلوچه ایتالیاییمواد لازم برای تهیه کلوچه ایتالیاییانواع شیرینی ایتالیاییروش تهیه انواع کلوچهطرز پخت کلوچه تعداد بازديد: 1996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است