Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:53

رول‌های گردوی شکری

رول‌های گردوی شکری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

کره 200 گرم

شکر 100 گرم

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای 300 گرم

آرد 400 گرم

مواد لازم رویه:

گردوی خرد کرده 200 گرم

شکر 100 گرم

دارچین  یک‌ و یک‌دوم قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، شکر، پودر هل و پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مخلوط کنید. اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و حدود یک ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را 2 قسمت کنید و زیر و روی خمیر از مواد رویه بریزید و با وردنه به شکل دایره به قطر 23 سانتیمتر باز کنید.

سپس هر دایره را به 8 مثلث برش دهید و هر مثلث را از قائده آن رول کنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

اینک رول‌های گروه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای  175 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: رول های دارچینینان شیرینآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی خوشمزهرول های شکریرول های گردوییرول گردویی شکریرول گردو و شکرنان خوشمزه شکری تعداد بازديد: 1621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است