Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 05:09

شیر ینی نارگیلی بازاری

شیر ینی  نارگیلی بازاری

shooroshirin

0 0

آسان

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پودر نارگیل پرچرب  100گرم
سفیدۀ تخم مرغ   100 گرم
شکر   200گرم
روغن مایع   90گرم
آب لیموی تازه    یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - مژگان نجفی:

روش‌تهیه

پودر نارگیل،نیمی از سفیدۀ تخم‌مرغ‌ها و شکر را باهم مخلوط کنید و در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
همچنین می توانید آن را از چرخ گوشت رد کنید.آن گاه مایۀ فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و باقیماندۀ سفیدۀ تخم مرغ،روغن مایع و آبلیمو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.حالا آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود(به گونه ای که مایه فقط داغ شود ولی نجوشد!).سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.شیرینی نارگیلی را در ظرف دردار نگه دارید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی نارگیلیشیرینی خانگیطرز تهیه شیرینی نارگیلیشیر ینی نارگیلی بازاری تعداد بازديد: 847 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است