Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:04

شیرینی سوئیسی | طرز تهیه شیرینی سوئیسی

شیرینی سوئیسی | طرز تهیه شیرینی سوئیسی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه شیرینی سوئیسی:

كره 75 گرم

پودر قند 40 گرم

زردهی تخممرغ  2 عدد

تخممرغ كامل  1 عدد

وانیل یكچهارم قاشق چایخوری

آرد  220 گرم

بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری

مارمالاد از هر نوعی 100 گرم

خلال بادام  25 گرم

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه:

شیر 1 قاشق سوپخوری

پودر قند یكدوم قاشق سوپخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آشپزباشی - منيژه غفوري

طرز تهیه شیرینی سوئیسی:

كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. زردههای تخممرغ و تخممرغ كامل را به مخلوط كره و پودر قند اضافه كنید. اكنون وانیل، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط را به شكل خمیر نرم و لطیفی درآورید. یكسوم از خمیر را داخل كیسهی نایلونی، در فریزر قرار دهید. باقیماندهی خمیر را در یك سینی به ابعاد 20×30 سانتیمتر پهن كنید. مارمالاد را روی خمیر بریزید و صاف كنید. سپس خلال بادام را روی مارمالاد بپاشید. خمیر داخل فریزر را از رندهی درشت رد كنید و روی خلال بادام بریزید. مواد رویه را با هم مخلوط كنید و با قلممو روی خمیر بمالید. سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی طلائی رنگ شود. پس از سرد شدن، شیرینی را به اندازه‌‌های دلخواه برش دهید و روی آن را با پسته تزئین كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه شیرینیطرز تهیه شیرینی سوئیسیشیرینی سوئیسی تعداد بازديد: 7785 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است