Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 09:37

اَقوزكِنا

اَقوزكِنا

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد برنج 125 گرم

 

آرد گندم 30 گرم

 

روغن جامد آبكرده 65 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر 100 گرم

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته یا گردوی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد برنج را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد آن را الك كنید و بگذارید خنك شود.

حالا آرد برنج، آرد گندم، روغن، بیكینگ‌پودر،‌ هل،‌زعفران و تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با قاشق هم بزنید.

سپس شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. اكنون شربت را كنار بگذارید تا خنك شود.

اینك شربت را به مخلوط قبلی بیفزائید تا خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و هشت ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك گردوی كوچك از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر، دارای كاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه رویشان را قدری تخت كنید و پسته یا گردوی خرد كرده بریزید.

حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و اقوزكنا را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی سنتیاقوزکناشیرینی گیلان تعداد بازديد: 1996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است