Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:42

شیرینی كشمشی

شیرینی كشمشی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره یا مارگارین 125 گرم

 

پودر شكر 175 گرم

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

كشمش 100 گرم

 

آرد  150 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر (تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را چرب نمائید آن‌گاه كره، پودر شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید. سپس كشمش و آرد را اضافه كنید و با قاشق هم بزنید.

اكنون مایه را در كیسه‌ا‌ی كه دارای ماسوره ساده است، بریزید و هر بار از مایه‌ با فاصله روی سینی بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر (تاون) بپزید تا اطراف شیرینی طلائی رنگ شود. حالا پس از خنك شدن، آن‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی با کشمششیرینی كشمشیآشپزباشیافسانه اسفندیاریروش تهیه شیرینی كشمشیمواد لازم شیرینی كشمشی تعداد بازديد: 877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است