Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 11:03

اسنیکرز قالبی

اسنیکرز قالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادام زمینی خام و بی‌نمک ۱۵۰ گرم

کارامل یا کرم فیل ۱۰۰ گرم

شکلات تلخ یا شیری ۲۵۰ گرم

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

بیسکوییت کامل گندم ۵ عدد

آشپزباشی - آرزو مقدم

بادام زمینی‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بریزید و 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد برشته کنید.

آن‌گاه بادام زمینی‌ها را در پارچة تمیزی بریزید و بین دستانتان مالش دهید تا پوست آن جدا شود.

آن‌گاه شکلات را همراه با روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

سپس شکلات را در قالب مخصوص شکلات بریزید به گونه‌ای که قالب از شکلات پر شود و بعد قالب را برگردانید تا شکلات اضافی از قالب جدا شود و پوسته شکلات به دست آید.

حالا قالب را ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و بعد بادام زمینی‌ها را در قالب بریزید و رویشان را با کارامل یا کرم فیل بپوشانید.

اکنون بیسکوییت را به اندازه قالب خرد کنید و روی کارامل قرار دهید. سپس بیسکویت را با شکلات بپوشانید و قالب را 20 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید تا شکلات آماده مصرف شود.

اینک شکلات را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیشکلات مغزدارآرزو مقدمشکلات قالبیاسنیکرز قالبیطرز تهیه اسنیکرز تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است