Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:38

برانیز تند مکزیکی

برانیز تند مکزیکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد 175 گرم   

پودر کاکائو 45 گرم  

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

پودر دارچین  یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز   یک چهارم قاشق چایخوری

شکر  175 گرم

کره   145 گرم 

شکلات تلخ    170گرم

تخم مرغ   4 عدد

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، پودر کاکائو، نمک، دارچین و فلفل را مخلوط و الک کنید. شکر را نیز بیفزایید و مواد خشک را کنار بگذارید.

سپس کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شوند. حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

اکنون تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را به شکلات افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شد.

اینک آن را به مواد خشک بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را در  قالب بریزید و برانی را به مدت تقریبی40 -50 دقیقه در فر بپزید.

همینکه برانی خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریبرانیز تند مکزیکیبرانیز مکزیکیمواد لازم برای تهیه برانیز تند مکزیکیطرز تهیه برانیز تند مکزیکیدسر تند خوشمزه تعداد بازديد: 990 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است