Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 21:41

ترافل ترد گیلاس

ترافل ترد گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره‌ی نرم...................... 60 گرم

پودر شكر............... 200 گرم

كره‌ی بادام‌زمینی ................250 گرم

كورن فلكس................. یك و یك‌سوم پیمانه

كمپوت گیلاس خردكرده.................... 100 گرم

شكلات چیپسی.................... 80 گرم

گردوی خردكرده ................یك‌چهارم پیمانه

نارگیل تازه و رنده‌كرده..................... حدود 2 پیمانه

آشپزباشی - مژگان فرهنگ:

 

روش‌تهیه

كره، پودر شكر و كره‌ی بادام‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد. آن‌گاه كورن فلكس گیلاس، شكلات چیپسی و گردو را به مایه بیفزائید. پس از مخلوط كردن، هر بار به اندازه‌ی 1 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در نارگیل رنده كرده بغلتانید.

 

 

خواص  گیلاس

گیلاس از دسته میوه های پرطرفدار است که ؛ برخی معتقد هستند خاستگاه این میوه قاره آسیا است.این میوه افزون بر طعم دلپذیر خواص زیادی نیز دارد. هر درخت گیلاس در یک فصل حدود 7000 گیلاس تولید میکند. رنگ گیلاس از زرد تا سیاه متغیر است ،اما معروف ترین نوع گیلاس به رنگ قرمز است. همچنین شکل آن از کروی تا قلبی شکل تغییر میکند.از گیلاس میتوان در تهیه تارت، پای گیلاس، آب میوه و... استفاده کرد این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین است و همچنین به کالری سوزی کمک میکند و میتواند جایگزین غذاهای پرکالری شود و کالری مصرفی روزانه را کاهش دهد.

 

برچسب ها: كورن فلكسترافل ترد گیلاسکره بادام زمینیطرز تهیه ترافل ترد گیلاسشكلات چیپسیکمپوت گیلاس تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است