Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:34

مینی مافین عسلی

مینی مافین عسلی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 100 گرم

 

پودر شکر 75 گرم

 

پوست لیموی رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ همزده 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 185 گرم

 

آرد ذرت 25 گرم

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

عسل 95 گرم

 

شکر قهوه‌ای 45 گرم

 

کره 50 گرم

 

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

مخلوط مغز‌ها 150 گرم

 

(گردو، بادام و پسته)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب سازید. آن‌گاه کره، پودر شکر و پوست لیمو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

حالا مخلوط آرد، آرد ذرت و نمک را درون مایه بریزید و با لیسک هم بزنید تا خمیر لطیفی به‌دست آید. اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

حالا با برشگر به قطر 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از خمیر ببرید و در قالب‌های مینی مافین بگذارید و 10 دقیقه در فر بپزید. اینک درون مینی مافین‌ها را با مواد میانی پر کنید و با خلال پسته بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: عسل، شکر قهوه‌ای و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 4 دقیقه بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید.

حالا خامه و مغز‌ها را افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: مافینمینی مافین عسلیمینی مافین مغزدارانواع مینی مافینمینی مافین ها تعداد بازديد: 1001 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است