Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 آبان 1397 - 12:04

شکلات کرانچی

شکلات کرانچی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 بیسکویت ساده آسیاب کرده 50 گرم

 

اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شکر 30 گرم

 

کره آبکرده 40 گرم

 

شکلات شیری آبکرده 200  گرم

روغن جامد یک دوم قاشق چایخوری

 

کورن فلکس 35 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

بیسکویت، وانیل، پودر شکر و کره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. آن‌گاه هربار به اندازه یک دوم قاشق چایخوری از این مایه را بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس نیمی از شکلات، روغن جامد و کورن فلکس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه قدری از این مخلوط شکلاتی را درون کپسول‌های مخصوص شکلات بریزید و یک گلوله بیسکویتی رویش بگذارید.

حالا باقیمانده شکلات را درون کپسول بریزید و شکلات را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا ببندد. اکنون شکلات را با خامه صبحانه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شکلاتآموزش شکلاتشکلات کرانچیشکلات تردشکلات با کورن فلکس تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است