Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:22

نان برنجی یزدی

نان برنجی یزدی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن صاف  200 گرم

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

پودر هل  1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر 150 گرم

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

آرد برنج 250 گرم

 

آرد 150 گرم

 

تخم خرفه به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­- آرزو گنجی

 

روغن را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ و هل را بیفزائید و 2 دقیقه‌ دیگر با همزن برقی بزنید. سپس پودر شكر را افزوده و مخلوط كنید.

حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه‌ فراهم‌كرده بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را بین دو ورقه كاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

 اینك خمیرهای برش‌خورده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.

یادآوری: رنگ این شیرینی پس از پختن، نمی‌باید تیره شود و بایستی سفید بماند.

 

برچسب ها: نان برنجی یزدیتهیه نان برنجیآموزش نان برنجیروش تهیه نان برنجینان برنجینان یزدیآشپزی با نان برنجی تعداد بازديد: 884 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است