Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:21

گلاب جامون (هندی)

گلاب جامون (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 145 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب كرده 60 گرم

 

شیر خشك 50 گرم

 

هل آسیاب كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 30 گرم

 

ماست 60 میلی‌لیتر

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر 660 گرم

 

دانه‌ی هل 5 عدد

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پسته‌ی بی‌نمك 35 گرم

 

گلاب 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، بیكینگ‌‌پودر، بادام، شیر خشك و هل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه ماست و آب را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید.

توپ‌های خمیری را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

مراقب باشید كه روغن بیش از حد داغ نباشد زیرا ممكن است روی گلاب جامون طلائی رنگ شود ولی خوب نپخته باشد!

اكنون گلاب جامون را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

هنگام مصرف گلاب جامون را در شربت داغ بیندازید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ی شربت: شكر، هل و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

آن‌گاه شربت را به مدت تقریبی 5 دقیقه بجوشانید. سپس پسته و گلاب را درون شربت بریزید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیگلاب جامونشیرینی هندیشربت گلاب جامون تعداد بازديد: 1538 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است