Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:29

سابله کنجدی

سابله کنجدی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد 

روغن صاف قنادی 190 گرم

پودر شکر 190 گرم

زردۀ تخم مرغ 1 عدد

پودر هل یک قاشق چایخوری

کنجد 120 گرم

آرد 175 گرم

کنجد برای تزیین به میزان لازم

روش تهیه سابله کنجدی

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه زردۀ تخم مرغ، پودر هل و کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی، به کمک وردنه باز کنید و با برشگر به شکل گل قالب بزنید و روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون رویشان کنجد بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را با بریلو بیارائید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیروش تهیه سابلهشور و شیرینسابله کنجدیطرز تهیه سابله کنجدی تعداد بازديد: 306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است