Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:57

برانیز موز

برانیز موز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 10 نفر 

موز پوره كرده ٢ عدد

شكر ١٥٠ گرم

كره آبكرده ١١٥ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ٩٥ گرم

پودر كاكائو ٤٠ گرم

نمك ١ پینچ

كره بادام زمینی ١٢٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به ضلع 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پوره موز را در كاسه مناسبی بریزید و شكر و كره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).

سپس وانیل، آرد، پودر كاكائو و نمك را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از كره بادام‌زمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.

اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: برانیزشیرینی پزیآشپزباشیطرز تهیه برانیزشور و شیرینبرانیز موزدستور تهیه برانیز موزروش تهیه برانیز موز تعداد بازديد: 214 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است