Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 17 آذر 1398 - 11:51

نازك نارنجی

نازك نارنجی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پودر شكر 325 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 150 گرم

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

زعفران حلكرده  1قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  250 گرم

آشپزباشی – آرزوگنجی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را كم‌كم بیفزائید و همزدن را به طور پیوسته ادامه دهید تا مایه صاف و یكدست شود. حالا شیر را بیفزائید و مخلوط كنید و بعد زعفران، نمك، وانیلین و آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اكنون آن را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایره‌هائی از آن را با فاصله از هم در سینی بگذارید. رویشان خلال پسته بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه شیرینینازك نارنجیشیرینی ها تعداد بازديد: 1809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است