Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:29

رویای شكلاتی

رویای شكلاتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات خردكرده 240 گرم

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 150 گرم

 

آرد 6-7 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گردو خردكرده 200 گرم

 

شكلات چیپسی 200 گرم

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

شكلات و كره را در كاسه كوچك و گودی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا شكلات آب شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و 20 دقیقه، كنار بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 سپس شكلات آبكرده، آرد و بیكینگ‌‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گردو و شكلات چیپسی را اضافه كنید و خمیر فراهم‌كرده را در كیسه ‌نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. 

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی شکلاتیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیرویای شكلاتیدستور شیرینی تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است