Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:41

اسلایس کرم موکا

اسلایس کرم موکا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 -10 نفر

پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

آب جوش 180میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

بیسکویت لیدی فینگر 250 گرم

شکلات سفید (خرد کرده) 200 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم موکا:

شکلات سیاه (خرد کرده) 200 گرم

کره 60  گرم

زرده تخم مرغ 2 عدد

آب پرتقال 3 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 60 میلی لیتر  (یک‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته 180 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب کمربندی را به ضلع 23 سانتیمتری با فویل بپوشانید. ‌آن‌گاه قهوه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس لیدی فینگرها را با قهوه مرطوب کنید و کف قالب کنار هم بچینید. حالا شکلات سفید را روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و خامه را به آن بیفزائید.

اکنون نیمی از کرم گاناش فراهم کرده را روی لیدی فینگرها بریزید و قالب را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

آن‌گاه باقیمانده لیدی فینگرها را به ترتیب قبل، روی کرم گاناش بچینید و باقیمانده کرم را رویش بریزید. اینک روی دسر را با کرم موکا پر کنید و رویش را بپوشانید.

سپس دسر را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

روش تهیه کرم موکا: شکلات و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) آب کنید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و آب پرتقال را به آن بیفزائید و بعد خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.

پس از یک دقیقه، کرم را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد خامه  فرم گرفته را در دو مرحله به آن بیفزائید.

یادآوری: آموزش بیسکویت لیدی فینگر را در شماره‌های قبلی مجله داشته‌ایم که می‌توانید برای دسترسی به آن به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.

این بیسکویت‌ها در فروشگاههای لوازم قنادی و سوپر مارکت‌ها نیز به فروش می‌رسد.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهاسلایس کرم موکاموکاآموزش انواع اسلایس و شیرینیکیک خوشمزه عصزانهکرم موکامواد لازم برای تهیه کرم موکا تعداد بازديد: 2390 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟