Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:30

شيرينی نارگيلی

شيرينی نارگيلی

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم‌مرغ...............6 عدد

شكر..............4/3 پيمانه

آرد ساده...............1 پيمانه

بيكينگ پودر..................2 قاشق چايخوري

آرد ذرت.................3/1 پيمانه

آب گرم....................3/1 پيمانه

كره ذوب شده.................15 گرم

پودر نارگيل....................حدوداً 250 گرم

 

مواد لازم براي رويه شكلاتي:

پودر شكر............. 500 گرم

پودر كاكائو.................3/1 پيمانه

كره ذوب شده.................15 گرم

شير.................2/1 پيمانه

روش‌تهیه

ابتدا قالب 30×20 سانتي‌متر را چرب كرده كنار بگذاريد.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي ريخته با دور متوسط همزن بزنيد تا به صورت كرم درآيد، شكر را بتدريج اضافه كرده به هم زدن ادامه دهيد. آرد ساده را با آرد ذرت و بيكينگ‌پودر مخلوط كرده روي مخلوط الك كنيد سپس آب گرم و كره آب شده را نيز به مواد بيفزاييد تا همه مواد كاملاً مخلوط و تبديل به خمير شود. مخلوط آماده را درون قالب ريخته، و به مدت 35 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد در فر بگذاريد. سپس از فر خارج كرده بعد از 5 دقيقه از قالب جدا كنيد و به اندازه مربع‌هاي 3×3 برش داده به رويه شكلاتي آغشته كنيد و سپس داخل پودر نارگيل بغلطانيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا شكلات ببندد.

طرز تهيه رويه شكلاتي:

پودر شكر را الك كنيد و به همراه پودر كاكائو در ظرفي ريخته شير و كره را نيز اضافه كنيد. ظرف را روي بخار آب قرار دهيد (بن‌ماري) و به آرامي هم بزنيد تا همه مواد مخلوط و صاف و يكدست شود.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهشیرینی خانگیشيرينی نارگيلیطرز تهیه شيرينی نارگيلی تعداد بازديد: 305 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است