Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:55

رزت فندق

رزت فندق

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر قند 40 گرم

 

آرد 125 گرم

 

پودر فندق 30 گرم

 

دراژه شكلاتی فندقی 30 تا 40 عدد

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

سپس مایه به دست آمده را در كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید. حالا كپسول‌های كاغذی را از مایه پر كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بپزید.

اكنون روی هر یك از شیرینی‌ها یك عدد دراژه شكلاتی بگذارید و آن‌ها را در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآشپزباشیمریم امیریرزت فندقروش تهیه رزت فندقمواد لازم رزت فندقتهیه رزت فندق تعداد بازديد: 2473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است