Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:09

شیرینی ناپلئونی توت فرنگی

شیرینی ناپلئونی توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

سخت

24 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی مخصوص خمیر هزارلا (میل فوی) 450 گرم

 

آرد قوی (آرد نان) 540 گرم

 

نمك دریا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

آب سرد حدود یك‌و سه‌چهارم پیمانه

 

خامه‌ی فرم گرفته 350 گرم

 

توت‌فرنگی به میزان لازم

گروه شیرینی پزی

 

كره را رنده كنید و به شكل مكعب در آورید و كنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمك و آبلیمو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و آب را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به شكل توپ در آورید و با چاقوی تیز، رویش شكافی به شكل + ایجاد نمائید.

روی خمیر را بپوشانید و ده دقیقه در یخچال نگه دارید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به شكل + باز كنید و كره را وسط خمیر بگذارید.

اینك چهار طرف خمیر را روی كره تا بزنید و وردنه بكشید تا خمیر به اندازه‌ی تقریبی20×50 سانتیمتر باز شود.

سپس خمیر را دور وردنه بپیچید، برگردانید و دوباره وردنه بكشید. حال خمیر را به سمتی كه تا زده بودید، برگردانید و چهارلا تا بزنید.

روی خمیر را بپوشانید و یك ربع در یخچال نگه دارید. تا زدن و باز كردن خمیر را 4- 5 بار تكرار كنید و هر بار ده دقیقه در یخچال بگذارید.

اكنون خمیر را به ضخامت 6 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به عرض 10 و طول 30 سانتیمتر از آن ببرید و در سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

روی خمیرها چنگال بزنید و 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 250 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

سپس دمای فر را به 180 درجه‌ی سانتیگراد كاهش دهید و 15 دقیقه‌ی دیگر خمیر را بپزید.

همینكه نان میل فوی خنك شد، هر یك را از ارتفاع دو قسمت كنید و روی هر لایه قدری خامه بمالید و تو‌ت‌فرنگی بچینید.

حالا لایه‌ی بعدی نان را رویش بگذارید و اندكی فشار دهید تا دو لایه‌ی نان میل فوی به هم بچسبد.

اكنون روی شیرینی قدری پودر شكر بپاشید و با خامه‌ی فرم گرفته و توت‌فرنگی بیارائید.

شیرینی را در یخچال بگذارید و بعد از 6 ساعت یا یك شب آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در دیس زیبائی قرار دهید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادیشیرینی ناپلئونیشیرینی توت فرنگیشیرنی میوه ای تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است