Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:36

کوکی کلوچه دارچینی

کوکی کلوچه دارچینی

shooroshirin

0 0

آسان

25 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 – 25 عدد

آرد200 گرم
پودر کرم تارتاریک‌دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌سودا    یک‌دوم قاشق چایخوری
نمک1 پینچ
کرة نرم شده125 گرم
شکر150 گرم
تخم‌مرغ2 عدد
وانیلیک‌دوم قاشق چایخوری
شکر برای تزئین2 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزئین1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان :

روش‌تهیه

آرد، کرم تارتار، بیکینگ‌سودا و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس وانیل و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط مواد خشک را بیفزائید تا خمیر شوند. اکنون هر بار به اندازة 1 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. توپ‌های خمیری را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. اکنون شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 8 – 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: کلوچهکوکیکلوچه دارچینیکوکی کلوچه دارچینیطرز تهیه کلوچه دارچینیکرم تارتار تعداد بازديد: 900 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است