Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 15:02

ماكارون بادامی

ماكارون بادامی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر مارسیپان 130 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پرك بادام 40 گرم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه خمیر مارسیپان، شكر و نمك را در كاسه‌ی همزن بریزید و با همزن برقی، در حدود 3 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقه‌ی ‌دیگر با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و كشداری حاصل شود.

اكنون هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی روی كاغذ روغنی بگذارید. رویشان پرك بادام بپاشید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

همینكه ماكارون خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.

یادآوری: خمیر مارسپان را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: ماكارون بادامیآموزش ماکارونانواع ماکارونکیک و شیرینیقنادیشیرینی پزیخمیر مارسیپان تعداد بازديد: 1388 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ماکارون چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است