Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:36

چیز کیک سیب کاراملی

چیز کیک سیب کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 عدد 

بیسکویت آسیاب کرده ۱۵۰ گرم

شکر ۵۰ گرم

کره‌ آبکرده ۷۵ گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای ۴۰۰ گرم

شکر ۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۲ عدد درشت

سس کارامل ۸۰ گرم

اسانس وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه صبحانه ۶۰ گرم 

مواد لازم کرامبل

آرد ۷۵ گرم

شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم

پرک‌ جو ۴۰ گرم

دارچین سه چهارم  قاشق چایخوری

کره نرم شده ۶۰ گرم

سیب پوست کنده و خرد کرده ۲ عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

بیسکویت، شکر و کره را با هم مخلوط کنید و هر بار به اندازه ۱ قاشق سوپخوری از این مخلوط را در قالب‌های مافین دارای کپسول کاغذی بریزید و بفشارید.

آن‌گاه قالب را 5 دقیقه در فر گرم کرده  با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید.

سپس مواد میانی را رویش بریزید و سیب‌های خرد کرده را بیفزائید.

حالا مواد کرامبلی را روی سیب پخش کنید و چیزکیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

چیزکیک‌ها را پس از خنک شدن، در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شوند.

روش تهیه مایه میانی

پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن بیفزایید و بعد سس کارامل، وانیل و خامه را افزوده و مخلوط کنید. 

روش تهیه رویه کرامبلی

همه مواد را به جز سیب با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: روش تهیه چیز کیکآشپزباشیشور و شیرینچیزکیکچیز کیک سیب کاراملیچیز کیک سیبدستور تهیه چیز کیک سیب کاراملیرویه کرامبلی تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیزکیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است