Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:13

بیسکویت کیک کرمدار

بیسکویت کیک کرمدار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

پنیر خامه‌ای 350 گرم

شکر  150 گرم

شکلات سفید آبکرده  180 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین  3قاشق چایخوری

آب  3 قاشق سوپخوری

خامۀ  قنادی فرم گرفته 200 گرم

بیسکویت کرمدار ساده 21 عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پنیر خامه‌ای و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آن‌گاه شکلات سفید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین و خامه را به مایه فراهم کرده بیفزائید. اکنون بیسکویت‌ها را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بچینید و قدری از کرم فراهم کرده را روی بیسکویت بریزید و صاف کنید.

اکنون روی کرم را با بیسکویت بپوشانید و دوباره قدری کرم روی آن بریزید و صاف کنید. به همین ترتیب بیسکویت و کرم را در قالب قرار دهید تا همه مواد مصرف شوند.

آن‌گاه بیسکویت کیک را دست ‌کم 3 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد و آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت کرمداربیسکویت کیک کرمدارطرز تهیه بیسکویت کیک کرمدار تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است