Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:36

حلقه‌های خوشمزه بـــادام و كِـرَنبـِـری

حلقه‌های خوشمزه بـــادام و كِـرَنبـِـری

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 90 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پودر شكر 55 گرم

 

اسانس بادام یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب‌كرده 60 گرم

 

آرد 150 گرم

 

مارمالاد كِرنبری 100 گرم

 

كرنبری خشك 35 گرم

 

خلال بادام  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كارامل برای روی شیرینی:

 

شكر 55 گرم

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، تخم‌مرغ، پودر شكر و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید و مخلوط كنید. آن‌گاه بادام و آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر كنگره‌دار به قطر 7 سانتیمتر، 12 دایره ببرید.

حالا با برشگر به قطر سه و نیم سانتیمتر داخل دایره‌ها را خالی كنید تا به شكل حلقه درآید. اكنون خمیرهای حلقه‌ای شكل را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 8 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، رویشان مارمالاد بمالید و با كرنبری خرد كرده و خلال بادام بیارائید و قدری كارامل بریزید. اینك این حلقه‌های خوشمزه را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی كارامل: شكر و آب را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آن‌گاه شربت را بجوشانید تا طلائی‌رنگ شود.

یادآوری: ماندگاری این شیرینی در ظرف دردار و در دمای محیط تا 4 هفته میسر است.

 

برچسب ها: حلقه‌های خوشمزه بـــادام و كِـرَنبـِـریشیرینی حلقه ای بادام و کرن بریشیرینی بادام و کرن بریشیرینی با کرن بریکرن بری تعداد بازديد: 2637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است