Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:48

پـاولُـوآ

پـاولُـوآ

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد

شكر دانه ریز 220 گرم

سركه سفید سه‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

میوه دلخواه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر، در سفیده تخم‌مرغ حل شود. سپس سركه و وانیل را به مرنگ بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی كاغذ روغنی، دایره‌ای به قطر 16 سانتیمتر بكشید و آن را برگردانید و در سینی بگذارید.

اكنون مرنگ را روی كاغذ و در وسط دایره بریزید و آن را از اطراف به سمت مركز جمع كنید. به كمك پالت، خطوطی روی مرنگ بكشید تا پاولوآ به شكل زیبائی درآید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 120 درجة سانتیگراد، بگذارید و پاولوآ را به مدت تقریبی یك ساعت و نیم بپزید.

آن‌گاه فر را خاموش كنید و در فر را نیمه‌باز بگذارید. حال صبر كنید تا پاولوآ، در فر خنك شود. اكنون پاولوآ را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید و با خامه و میوه بیارائید.

یادآوری1: مراقب باشید كه سفیده تخم‌مرغ‌ها در دمای محیط قرار گرفته باشد. زیرا چنانچه سفیده تخم‌مرغ سرد باشد، شكر در آن حل نمی‌شود و ته‌نشین می‌گردد!

یادآوری2: چنانچه از فرهای دارای فن استفاده می‌كنید،‌ دمای پخت را به 100 درجه سانتیگراد، كاهش دهید.

 

برچسب ها: پـاولُـوآآموزش پـاولُـوآروش تهيه پـاولُـوآمواد لازم پـاولُـوآكيك پـاولُـوآ تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است