Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:21

اسلایس بادام هندی

اسلایس بادام هندی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 45 گرم

 

شکر قهوه‌ای روشن 100 گرم

 

دارچین سه چهارم قاشق چایخوری

 

عسل 45 میلی لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 

بادام هندی نمکی 160 گرم

 

جوی پرک ریز 90 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالب را به اندازه 11×22 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید به گونه‌ایکه سلیفون از اطراف قالب بلندتر باشد. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای، دارچین و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید.

بعد از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید و بادام‌هندی و جوی پرک را افزوده و مخلوط کنید. حالا مایه حاصل را در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

اینک شیرینی را از قالب درآورید و از سلیفون جدا کنید. اکنون آن را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: اسلایس بادام هندیاسلایس بادامیشیرینی برشی بادامانواع اسلایساسلایس تعداد بازديد: 1322 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است