Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:55

توپ‌های شکلاتی

توپ‌های شکلاتی

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 شکلات تلخ خرد کرده 190 گرم

 

پودر شکر 480 گرم

 

بیسکویت ویفر آسیاب کرده 55 عدد (یک و سه چهارم پیمانه)

 

گردوی برشته و خرد کرده 120 گرم

 

آب پرتقال 80 میلی لیتر ( یک سوم پیمانه)

 

عسل 45 میلی لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 

پودر شکر برای غلتاندن ترافل‌ها به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری (روی بخار آب جوش) آب کنید. آن‌گاه بقیه مواد لازم را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

سپس توپ‌های شکلاتی را در پودر‌شکر بغلتانید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی توپیشیرینی شکلاتیتوپ‌های شکلاتیتوپ‌های پرتقالی تعداد بازديد: 1603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است