Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:51

برش‌های آجیلی

برش‌های آجیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 کره خرد کرده 125 گرم

 

آرد 215 گرم

 

پودر شکر 125 گرم

 

آب سرد یا آب لیموترش 1-2 قاشق سوپخوری

 

فندق برشته کرده 80 گرم

 

بادام 80 گرم

 

پسته  75 گرم

 

گردوی برشته کرده 70 گرم

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

کره آبکرده 50 گرم

 

شکر قهوه‌ای روشن 60 گرم

 

کورن سیروپ 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

قالبی را به اندازه 18×28 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به‌گونه‌ایکه کاغذ روغنی از دو لبه طولی قالب، بلندتر باشد. آن‌گاه کره، آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید.

سپس آب سرد یا آب لیموترش را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و آن را در قالب قرار دهید به‌گونه‌ایکه کف و دیواره قالب را بپوشاند.

اینک روی خمیر یک تکه کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را با حبوبات یا سرامیک‌های مخصوص بپوشانید. آن‌گاه قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و 10 دقیقه خمیر را بپزید.

حالا کاغذ و سرامیک‌ها را از روی خمیر بردارید و مخلوط آجیل را روی خمیر بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، کره، شکر قهوه‌ای، کورن سیروپ، وانیلین و خامه را با هم مخلوط کنید و روی آجیل‌ بریزید. اکنون دوباره قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 25-30 دقیقه، بپزید.

 

برچسب ها: شیرینی آجیلیشیرینی برشیبرش‌های آجیلیاسلایس آجیلیبرش آجیل تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است