Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:08

شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 سفیده تخم مرغ 100 گرم

 

شکر 200 گرم

 

جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

ترافل رنگی به میزان لازم

آشپزباشی- سعید بابا رحیمی

 

سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا قدری کف کند. آن‌گاه شکر را کم‌کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا جوهر لیمو و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مرنگ را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و شکوفه‌هائی از آن را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

سپس رویشان ترافل بپاشید و مرنگ را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه خشک شود، در فر گرم کرده با دمای 120 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: شیرینیسفیده تخم مرغمرنگشیرینی مرنگشینی با سفیده تعداد بازديد: 997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است