Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:50

شیرینی عسل و هویج

شیرینی عسل و هویج

shooroshirin5

0 0

آسان

35 نفر

مواد مورد نیاز

شكر 200 گرم

 

كره 125 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

آرد 340 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

هویج رنده كرده 80 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین به میزان لازم

 

گردوی خردكرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

شكر و كره را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و عسل و وانیل را اضافه كنید.

حالا مواد خشك و هویج را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر به دست آمده را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 2ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه‌ی نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید.

آنها را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 160درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و با شكلات و گردو بیارائید.

یادآوری: می‌توانید این بیسكویت را در ظرف دربسته، به‌ مدت 15 روز در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی عسل و هویجشیرینی عسلیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادیشیرینی هویج تعداد بازديد: 791 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است