Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:08

لقما

لقما

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 250 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

پودر مایه‌خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت:

 

شكر  700 گرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

لیمو  1 عدد

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شربت را از روز قبل تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. برای تهیه‌ی خمیر لقما، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و تخم‌مرغ، مایه‌خمیر و شكر را به آن بیفزائید.

آن‌گاه یك‌چهارم پیمانه آب ولرم را كم‌كم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید، آن را به شكل توپ در آورید و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.

اكنون لقما را درون شربت بریزید و پس از چند دقیقه، از شربت در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی شربت: شكر، آب و حلقه‌های لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: شیرینیلقماشیرینی با شربتشیرینی ترکیه ایلقمه تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است