Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:05

شیرینی زنجفیلی

شیرینی زنجفیلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 180 گرم

 

شیره‌ انگور یا خرما 75 گرم (یك‌سوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 400 گرم

 

بیكینگ‌سودا یا بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میخك آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

شكر درشت 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیره را 03-04 ثانیه در مایكروویو با قدرت بالا قرار دهید و گرم كنید تا روان شود.

حالا آن را كم‌كم به مخلوط شكر و كره بیفزائید و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مواد خشك را كه شامل آرد، بیكینگ‌سودا، نمك، میخك، زنجفیل و دارچین است را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید.

اینك خمیر را درون كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 091 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا هر بار به اندازه‌ 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید، به شكل توپ درآورید و در شكر درشت بغلتانید.

آنها را با فاصله، در سینی بچینید و به مدت تقریبی 21 دقیقه، در فر بپزید. در صورت دلخواه می‌توانید شیرینی را با شكلات سفید بیارائید.

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی زنجفیلیآموزش شیرینی زنجفیلیروش تهيه شیرینی زنجفیلیمواد لازم شیرینی زنجفیلیتهيه شیرینی زنجفیلی تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است